Utorrent Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Utorrent Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Torrent internetten dosya indirmek isteyenlerin en hızlı ve en güvenli dosya indirme yöntemlerinden birisidir. Torrent ile istediğiniz büyüklüklerde dosyalar, oyunlar, filmler ve daha küçük boyutlu dosyalar indirebilirsiniz. Dosya indirme sitelerinin kapanması ile birlikte torrent kullanımı artmıştır.Yazının devamında indirme linki ve nasıl kullanılacağı anlatılmıştır.
Torrent kullanmak için yapmanız gereken ilk işlem bir torrent programı indirmektir. En iyi torrent programı olarak Utorrent kabul edilmektedir. Utorrent indirmek için Google üzerinden arama yapmanız tavsiye edilir. 
Utorrent indirme linklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Utorrent indirme yaptıktan sonra programı bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.
Utorrent programını bilgisayarınıza kurduktan sonra indirmek istediğiniz linkleri bulmanız gerekmektedir. Torrent Link bulma işlemi için çeşitli siteleri gezebilirsiniz.
Hızlı torrent indirmek için birçok site vardır. İlerleyen günlerde en iyi torrent siteleri hakkında bir yazı hazırlayacağız. O yazımız sayesinde kaliteli torrent siteleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
İndirmek istediğiniz dosyaya ait torrent bağlantısını bulduktan sonra iki şekilde indirmeye başlayabilirsiniz.  
*Utorrent Türkçe yapmak için Options> Prefences sekmesine girip Languages bölümünde değişiklik yapmanız gerekmektedir. Açılan menüde Türkçe bağlantısı yoksa More butonundan Utorrent Türkçe dilini indirebilirsiniz. Türkçe yaptıktan sonra eğer torrent dosyanızı indirdiyseniz menüdeki Dosya bağlantısından en üstteki Torrent Ekle sekmesiyle torrent dosyanızı programa tanıtabilirsiniz. Torrent linkiniz var ise dördüncü sıradaki URL’den Torrent Ekle sekmesiyle torrentinizi ekleyebilir, hemen torrentten dosya indirmeye başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder