Sade Makyaj Yapmak İçin Yollar

Sade Makyaj Yapmak İçin Yollar

 Çalışan bayanların sabahları kahvaltılarından daha çok önem verdikleri bir hareketleri var ise o da makyajlarına ayırdıkları süredir. Hatta bu süre bazen değil çoğu zaman işe geç kalmalarına neden olmaktadır. Siz Bayanların makyaj yapmadan işe gitmenizin söz konusu bile olamadığını biliyoruz.


Sade Makyaj Nasıl Yapılır?
İlk önce pratik makyaj yapmak için sadeliğe önem vermeniz gerektiğini unutmayınız. Hiçbir erkek bol makyaj yapan kadından hoşlanmaz. Makyaj her zaman dozunda olmalıdır hatta var ile yokluğu belli olmamalıdır yada makyajınızı öyle ayarında yapmalısınız ki, sanki o makyaj kendi teniniz gibi gözükmeli bunun için teninizi fondötenle 3 5 kat örtmek yerine sadece 1 kat fondöten sürerek daha doğal daha sıcak daha mimiklerinize sahip olabilirsiniz. Fondöten renginizi teninizden 1 açık tonda seçmeyi unutmayınız yani cildiniz rengine en yakın olan rengi seçmenizde yarar var.
Fondöteni sürdükten sonra Göz kalemini biraz kalın sürebilirsiniz sizi alımlı gösterecek en önemli yer gözlerinizdir. Doğru sürülen göz kalemi bütün makyajınızı hizaya getirecektir. Göz altınıza farınızı da sürerken aşırıya kaçmadan ten renginizle uyumlu bir renk seçiyorsunuz
Rimel sürerken rimel fırçamızı boya haznemize fazla batırmadan yalnızca birer kez hazneye sokarak sürmelisiniz ki sade makyajınızdan bir şey kaybetmeyiniz. Ardından rujunuzu yapmış olduğunuz makyajın koyuluğuna göre seçip rujunuzu da sürmelisiniz ve işe gitmek için yola bir an önce koyulsanız iyi olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder