Facebook sayfa kimliği doğrulama

Facebook sayfa kimliği doğrulama

Eğer sizde sayfanızda;
" Bu Sayfa'nın, temsil ettiği marka, şirket, kişi veya kuruluşla ilişkisini onaylamanız gerekiyor. Lütfen aşağıdaki işlemlerden birini yapın:
1. Resmi internet sitenize Facebook Sayfanızın bağlantısını koyun.
2. Hesabınıza, şirketinizle veya markanızı yönetmeye yetkili bir şirketle (örn. yönetim şirketi veya Halkla İlişkiler firması) resmen ilişkili bir e-posta adresi ekleyin veya Sayfanıza böyle bir e-posta adresine sahip başka bir yönetici ekleyin.
Önümüzdeki üç hafta içinde Sayfanızın kimliğini doğrulayamazsanız,hayranlarınıza haber yayınlama yeteneğini kaybedebilirsiniz. "
böyle bir uyarı alıyorsanız yapmanız gerekenleri yapıp 1 hafta kadar beklemek!
Yapmanız gereken 3 şey var.

Adım 1: Facebook hayran sayfasında bulunan internet sitesi bölümüne sayfanızın ismini yazmalısınız.
Adım 2: Web sitenize buradan yada sayfa üzerinden sayfayı düzenle deyip, Hayran Kutusu ile Tanıt yazısına tıklayıp özelliklerini sizin seçeceğiniz bir hayran kutusu kodu almanız gerekmektedir. Kodu sayfanızda herhangi bir yere koyabilirsiniz.
Adım 3: Aldığınız siteismi.com (uzantı-farketmez(net-org-com.tr gibi)) üzerinden bir e-posta hesabı açmanız gerekmektedir; facebookadmin@siteismi.com gibi. Ardından aldığınız bu hesap ile facebookta yeni bir kullanıcı hesabı oluşturacaksınız. Facebook Hesabını onayladıktan sonra sayfanıza yönetici olarak atamalısınız.
Adım 4: 1 yada 3 hafta beklemelisiniz. Benim sayfamdaki bu yazı istenilenleri yerine getirdikten 1 hafta içerisinde kalktı.
(Ayrıca sayfa doğrulama isteği için size bir kaç soru soruyor. O bilgileri gösterdiğiniz bilgilerinizle doldurup göndermelisiniz.)
Özetle; sayfanızının internet sitesini belirtmeli, hayran kutunuzu bir web sitesinde göstermeli ve o web sitesi üzerinden açılan bir e-posta adresiyle facebook'a kayıt olunmalı ve o facebook hesabını sayfaya yönetici olarak atamalısınız. Sizden istediği bilgileri doldurduktan sonrada tek yapmanız gereken yazının kalkması için beklemek.

5 yorum:

  1. FACE SORUNU OLAN ARKADASLAR BU LINKTEN BANA ULASABILIRSINIZ HEMEN HEMEN HER SORUNU PROFESYONEL SEKILDE COZEBILIYORUM https://www.facebook.com/bahattinturan5755 ARKADAS EKLEME ENGELI BEGENME ENGELI KIMLIK DORULAMA ( RESIMLERLE YADA TEK KULLANIMLIK SIFREYLE FACE SILME YENI HESAP AÇMA VE GENEL BI SORUN ONAY KODU ALMA GIBI SORUNLARINIZ İÇİN BANA ULASABILIRSINIZ HOŞCAKALIN...........

    YanıtlaSil
  2. FACE SORUNU OLAN ARKADASLAR BU LINKTEN BANA ULASABILIRSINIZ HEMEN HEMEN HER SORUNU PROFESYONEL SEKILDE COZEBILIYORUM https://www.facebook.com/bahattinturan5755 ARKADAS EKLEME ENGELI BEGENME ENGELI KIMLIK DORULAMA ( RESIMLERLE YADA TEK KULLANIMLIK SIFREYLE FACE SILME YENI HESAP AÇMA VE GENEL BI SORUN ONAY KODU ALMA GIBI SORUNLARINIZ İÇİN BANA ULASABILIRSINIZ HOŞCAKALIN...........

    YanıtlaSil
  3. Bir kaç araştırma yaptım çok fazla olumlu sonuç alan olmuş buyrun https://www.basimdakisorun.com/2016/07/facebook-profil-sayfa-dogurulama-2017

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,

    Öncelikle faydalı içeriklerle zenginleştirdiğiniz başarılı platformunuz için sizleri tebrik ederiz.
    Sitenizde (buradan http://tekslog.blogspot.com/2013/04/facebook-sayfa-kimligi-dogrulama.html) facebook ile ilgili ufak bir bilgi notu ve http://www.sadeceon.com/Categories/online-pazarlama/facebook sayfamıza ait bir link paylaşma konusunda sizinle iletişime geçmek istedik.

    Bu konuda bir çalışma yapmamız mümkün olur mu sizlerle?

    Teşekkürler
    Yusuf Yıldırım
    Marketing Specialist
    www.sadeceon.com
    marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil