Samsung Galaxy S3′ ün Bilinmeyen Özellikleri

Samsung Galaxy S3′ ün Bilinmeyen Özellikleri
 
Samsung Galaxy S3 için bazı ipuçları.
Sabit kaydırma
Samsung Galaxy S3‘ü daha verimli kullanmanızı sağlayacak özelliklerle başlayalım. Giriş ekranları arasında parmağınızla kaydırarak geçiş yapmak mümkün. Ancak Galaxy S3‘de de bulunan bir işlev sayesinde alt tarafta bulunan noktaların üzerinde parmağınızı bir süre tutarak sayfa numarasını görebilir, daha sonra parmağınızı sağa sola kaydırarak bıraktığınızda istediğiniz sayfa numarasına geçiş yapabilirsiniz.

İtin ve çekin   
İki parmağınızı ekranda yan yana yerleştirerek aşağı doğru çektiğinizde giriş ekranınızı isteğinize göre düzenlemenizi sağlayan ekran açılacaktır. Burada “ev” simgelerinin üzerine uzun basarak varsayılan giriş ekranınızı istediğiniz bir tanesiyle değiştirmeniz mümkün. Aynı şekilde ekranlara uzun basıp sürükleyerekte giriş ekranlarının sıralamasını değiştirebilirsiniz.                                   Otomatik uygulama kısayolları
Google Play’den indirdiğiniz her uygulamanın kısa yolunun giriş ekranınızda yer almasını istemiyorsanız, Google Play ayarlarındaki “Widget’ları otomatik ekle” seçeneğinin işaretini kaldırarak bunun önüne geçebilirsiniz.
Widget’ları küçültün
Giriş ekranlarınızdaki widget’ların boyutunu büyütmek ya da küçültmek mümkün. Widget’ın çerçevesi sarı renk olana kadar üzerine dokunun ve daha sonra widget’ın çevresinde beliren küçük işaretçilerle ayarlamanızı yapın. Bu işlevin her widget’ta çalışmadığını da belirtelim. Hangi widget’larda işe yaradığını deneme yanılma yöntemiyle bulmak zorundasınız.
Negatif renkler
Güneş altında ekrandaki yazıları okumakta zorluk çekiyorsanız, “negatif renkler” seçeneğini uygulayabilirsiniz. Bu özelliğe Ayarlardan Erişebilirliğe giderek ulaşmanız mümkün. Bu seçenek etkin haldeyken fotoğraf çekerseniz, fotoğraf çektiğiniz sırada görüntü negatif olarak görünse de görüntüler “gerçek” renklerle kaydedilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder