İlkbahar ve Yaz Ayakkabı Modası 2013

İlkbahar ve Yaz Ayakkabı Modası 2013

Bayanlar için ayakkabı çok önemlidir. Bazı bayanlar rahat olmasına dikkat ederken, bazıları hem şıklık hem rahatlık arar. Bazı bayanlar mağazaları gezerken gördüğü bir ayakkabıya hayran kalabilir ve bu ayakkabılar rüyalarına bile girebilir. Bu da bayanların ayakkabıları ne kadar önemsediğini gösterir.
Rahatlığı ön planda tutan bayanlar özellikle konvers ya da spor ayakkabıları tercih etmelidir.Ayakkabı modelleri yazının devamındadır.
Konversleri renk renk bağcıklar alarak daha farklı bir hale getirebilirsiniz. Bez ayakkabılarda rahat etmenizi sağlayacaktır. Özellikle yürümeyi seven bayanların tercihi bu tarz ayakkabılar olmalıdır.
Ayakkabılarda hem şıklık hem rahatlık arıyorsanız sizin tercihiniz dolgu topuklar olmalıdır. Elbisenin altına şık bir dolgu topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Ya da pantolonun ya da eteğin altına giyebilirsiniz.
Platform topuklu ayakkabılarda sizin şık olmanızı sağlayacaktır. Özel günlerde bir abiye ile platform topuklu ayakkabıyla kombin oluşturabilirsiniz. Mesela lila bir abiyenin altına lila bir platform topuklu ayakkabı giyebilirsiniz.
Sivri topuk parlak renkli bir ayakkabı da abiyenin altına giyilebilir. Ancak topuklu ayakkabı giymeye alışık olmayan bayanlara bu ayakkabıyı önermiyorum. Eğer yeni yeni topuklu giymeye başladıysanız öncelikle dolgu topuklu giymelisiniz. Daha rahat edebilirsiniz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder